top of page
4222124651078080.webp
Nieuwe huurders

Huren bij Van der Kroon Huren Overloon

Van der Kroon Huren Overloon is actief in de ontwikkeling en verhuur van zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het werkgebied is beperkt tot het centrum van Overloon. Wij zijn een kleine organisatie en hierdoor kunnen we direct, persoonlijk en servicegericht werken. Heeft u woon- of zakelijke wensen? Wij proberen deze samen met u te realiseren.

U heef belangstelling voor een particuliere huurwoning?

Op de pagina woningen staan alle panden voor de particuliere huurmarkt. Spreekt ons aanbod u aan of heeft u aanvullende vragen, dan kunt u deze via mail of telefonisch aan ons stellen. Mocht u besluiten u als woningzoekende te laten inschrijven. Aan de inschrijving zijn geen kosten verbonden

U heeft belangstelling in een zakelijk huurpand?

Op de pagina bedrijfsruimten staan alle panden voor de zakelijke huurmarkt. Wilt u hierop reageren, neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

Wat kunt u verwachten als u huurt?

Van der Kroon Huren Overloon staat voor kwaliteit. Wij willen graag dat onze huurders tevreden zijn en er zich thuis voelen. Daarnaast staat serviceverlening bij ons hoog in het vaandel. Wij gaan ervan uit dat de huurder de geleverde kwaliteit waardeert en het gehuurde behandelt conform de voorwaarden vermeld in de huurovereenkomst.

bottom of page